Hvorfor bestille en frugtkasse til hjemmet?

Når den travle hverdag står på, kan det være rigtig svært at indtage den anbefalede mængde af frugt og grønt hver dag. Især fordi det kan virke så meget lettere at snuppe en proteinbar eller måske et stykke chokolade, når den der velkendte, lille sult trænger sig på. Men valget bliver straks lettere, hvis du altid har dejligt, friskt og velsmagende frugt stående fremme. Når frugten er lige ved hånden, er det pludseligt langt lettere at tage det sunde valg og spise et stykke frugt i stedet for at gå efter chokoladebaren i tasken.

  Glæd din familie med frugt og grønt

Når du bestiller en frugt- eller grønsagskasse til dig og din familie, bestemmer du selv størrelsen på denne alt efter, hvor mange I er.
Med et abonnement til hjemmet får I  en levering lige til døren. Det er let og bekvemt.

  Vælg dit abonnement herunder

Frugtkasse

Ugentlig kasse med 5 kg blandet frugt

175 kr./uge

Inkl. transport 

Grøntkasse

Ugentlig kasse med 5 kg blandet grønt

175 kr./uge

Inkl. transport 

Frugt & Grønt

Ugentlig kasse med 10 kg blandet frugt og grønt

275 kr./uge

Inkl. transport 

  Vi har ingen binding eller skjulte gebyr

  Vælg dit abonnement herunder

Hvordan fungere det?

Frugtkasser fra P. Greens Frugt og Grønt indeholder alle de kendte og smagfulde frugter som æbler, bananer og pærer. Vi ved dog også godt at det hurtigt kan blive kedeligt, hvis du dag efter dag skal spise det samme æble og måske gøre det ekstra spændende med en banan i ny og næ. Derfor er vores frugtordning sammensat således at du altid får frisk frugt, der samtidig passer til sæsonen.

Det kan for eksempel være appelsiner og klementiner i julemånederne eller en saftig blomme eller nektarin på en varm sommerdag. På den måde går du og dine medarbejdere ikke død i at spise det samme frugt hver eneste dag.