Planteservice: Vi leverer, passer og plejer året rundt

Det behøver ikke være svært at forskønne jeres kontor. Et smukt træ i receptionen og et par flotte planter i mødelokalet kan faktisk gøre underværker. Desværre kan visne planter rundt om på kontoret også hurtigt gøre kontorlandskabet knap så skønt. Derfor tilbyder Bjørn K Erhverv planteservice til virksomheder i alle størrelser. Med vores planteservice får du leveret planter til hele kontoret. Derudover kommer vi efterfølgende forbi med jævne mellemrum og sørger for at passe og pleje planterne, så de altid ser grønne og smukke ud.

Hvor mange planter I ønsker på kontoret, er helt op til jer. Derudover har I både mulighed for at købe eller leje krukker hos os. Skulle nogle af planterne ikke falde i jeres smag, eller begynder de pludselig at mistrives, sørger vi selvfølgelig også for at udskifte planterne til nogle andre. Med planteservice skal du aldrig bekymre dig om planternes velbefindende. Vi klarer det hele for jer.

Grønt arbejdsmiljø – glade medarbejdere

Det er efterhånden de færreste, som vil modsige sig, at et godt indeklima ikke kun giver en god trivsel på arbejdspladsen. Et godt indeklima øger også medarbejdernes koncentration og effektivitet. Med god udluftning og de rigtige planter kan der gøres rigtig meget ved indeklimaet.

Planter er nemlig med til at rense luften for giftstoffer og regulere kontorets luftfugtighed. Det skyldes, at planter som bekendt omdanner luftens CO2 til ilt, og samtidig med at planten frigør ilt, tilfører den altså også fugt til luften. Vores professionelle medarbejdere ved, hvilke træer og planter der har de største fordele. Derfor vil de med glæde hjælpe jeres virksomhed med at udvælge de planter, som både er dejlige for øjet og for kontorets klima.

Forbedre
indeklimaet

Regulere
luftfugtigheden

Reducere visse
giftstoffer i luften

Øge medarbejdernes
trivsel og produktivitet

Forskønne jeres
kontormiljø æstetisk.

Med alle disse fordele er det svært at sige nej til planter i sit kontormiljø. Derudover er det blot en ekstra bonus, at mange mennesker synes det er behageligt at opholde sig i miljøer med mange planter.

Bestil dit grønne arbejdsmiljø i dag

Drømmer du om bedre indeklima på arbejdspladsen, så er et grønnere kontorlandskab løsningen for dig. Hos Bjørn K Erhverv står vi klar til at forskønne dine kontorlandskaber med levering samt pasning og pleje af jeres nye planter – hele året. Ring i dag for at høre mere om vores planteservice, eller bestil et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg os på Instagram