Glæd din familie med frisk frugt

Få leveret ren og frisk sundhed lige til døren

Med et abonnement til hjemmet får I en levering lige til døren. Når du bestiller en frugtkasse til dig og din familie, bestemmer du selv størrelsen på denne alt efter, hvor mange I er. Det er let og bekvemt.

Vælg din abonnementstype her

Vælg dit abonnement

Frugtkassen

Ugentlig kasse med 5 kg frugt og grønt

175 kr./kasse

Inkl. levering

Hvorfor bestille en frugtkasse ?

Når den travle hverdag står på, kan det være rigtig svært at indtage den anbefalede mængde af frugt og grønt hver dag. Især fordi det kan virke så meget lettere at snuppe en proteinbar eller måske et stykke chokolade, når den der velkendte, lille sult trænger sig på. Men valget bliver straks lettere, hvis du altid har dejligt, friskt og velsmagende frugt stående fremme. Når frugten er lige ved hånden, er det pludseligt langt lettere at tage det sunde valg og spise et stykke frugt i stedet for at gå efter chokoladebaren i tasken.

Hvordan fungere det?

Frugtkasser fra P. Greens Frugt og Grønt indeholder alle de kendte og smagfulde frugter som æbler, bananer og pærer. Vi ved dog også godt at det hurtigt kan blive kedeligt, hvis du dag efter dag skal spise det samme æble og måske gøre det ekstra spændende med en banan i ny og næ. Derfor er vores frugtordning sammensat således at du altid får frisk frugt, der samtidig passer til sæsonen.