Hvorfor bestille firmafrugt?

Glæd dine medarbejdere med frisk frugt efter sæson

Frugtkasser fra P. Greens Frugt og Grønt indeholder alle de kendte og smagfulde frugter som æbler, bananer og pærer. Vi ved dog også godt at det hurtigt kan blive kedeligt, hvis du dag efter dag skal spise det samme æble og måske gøre det ekstra spændende med en banan i ny og næ. Derfor er vores frugtordning sammensat således at du altid får frisk frugt, der samtidig passer til sæsonen.

Det kan for eksempel være appelsiner og klementiner i julemånederne eller en saftig blomme eller nektarin på en varm sommerdag. På den måde går du og dine medarbejdere ikke død i at spise det samme frugt hver eneste dag.

Gælder kun erhverv

Prøvekasse kun 98 kr.

Prøv vores 2-ugers prøvekasse med et fremragende udvalg af 50stk blandede, naturlige, søde frugter og snacks KUN 98,- kr. Nyd en bred vifte af høj kvalitets frugter som bananer, æbler, pærer, appelsiner og mere. Med vores frugter er du sikret friske frugter af høj kvalitet. Leveringsdage er mandag og onsdag.

Vi gør hverdagen nemmere

Når den travle hverdag står på, kan det være rigtig svært at indtage den anbefalede mængde af frugt og grønt hver dag. Især fordi det kan virke så meget lettere at snuppe en proteinbar eller måske et stykke chokolade, når den der velkendte, lille sult trænger sig på. Men valget bliver straks lettere, hvis arbejdspladsen altid har dejligt, friskt og velsmagende frugt stående fremme. Når frugten er lige ved hånden, er det pludseligt langt lettere at tage det sunde valg og spise et stykke frugt i stedet for at gå efter chokoladebaren i tasken.

Det kan for eksempel være appelsiner og klementiner i julemånederne eller en saftig blomme eller nektarin på en varm sommerdag. På den måde går du og dine medarbejdere ikke død i at spise det samme frugt hver eneste dag.

Bestil jeres nye frugtordning, og sæt tænderne i frisk frugt hver dag

Når du bestiller en frugtkasse til dig og din virksomhed, bestemmer du selv størrelsen på denne alt efter, hvor mange medarbejdere I er, og hvor glade I er for den friske frugt. Med et abonnement på frugt til arbejdspladsen får I frugtlevering lige til døren. Det er let og bekvemt.
Hvis du vil høre mere om vores frugtservice eller bestille jeres nye frugtordning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at tage imod henvendelser og svare på de spørgsmål, du måtte have.

Bestil din første prøvekasse her

Du modtager er et tilbud inden for 48 timer

Virksomhedens adresse
Ønskede leveringsdag