Vilkår og betingelser

1. Generelle vilkår

1.1 Ved at benytte P. Greens Frugt og Grønts abonnementsløsning accepterer du følgende vilkår og betingelser.
1.2 P. Greens Frugt og Grønt forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel. Eventuelle ændringer vil træde i kraft øjeblikkeligt og vil være bindende for alle eksisterende og nye abonnenter.

2. Abonnement

2.1 Oprettelse af medlemsskab giver dig mulighed for at modtage leverancer af frugt og grønt fra P. Greens Frugt og Grønt.
2.2 Abonnementet er uden binding, hvilket betyder, at du kan afmelde det når som helst.
2.3 For at sikre, at din afmelding bliver behandlet korrekt, skal du afmelde din ordre senest søndag kl. 12.00 før den planlagte leveringsuge.
2.4 Din afmelding kan ske via min konto
2.5 Din afmelding kan også ske ved at sende en e-mail til info@pgreens.dk og angive dit abonnementsnummer og ønsket afmeldingsdato.
2.6 Betalingen vil blive trukket på Kunden konto, når kassen er afsendt. Dog vil der blive foretaget en reservation af det beløb, der handles for, på kundens konto indtil afsendelsen finder sted. Reservationen sikrer, at beløbet er reserveret og vil være tilgængeligt for betalingen, når kassen er afsendt.

3. Levering

3.1 Levering af frugt og grønt vil blive foretaget i henhold til den planlagte leveringsuge.
3.2 P. Greens Frugt og Grønt vil bestræbe sig på at levere friske og kvalitetsprodukter. Dog kan der forekomme variationer i sortimentet afhængigt af sæson og tilgængelighed.
3.3 Hvis der opstår ændringer i leveringsplanen, vil P. Greens Frugt og Grønt bestræbe sig på at informere dig i god tid.

4 Betaling

4.1 Betaling for abonnementet vil blive trukket automatisk fra den registrerede betalingsmetode, medmindre andet er aftalt.
4.2 Priserne for abonnementet vil blive angivet på P. Greens Frugt og Grønts hjemmeside og kan ændres uden forudgående varsel. Eventuelle prisændringer vil dog ikke påvirke allerede betalte abonnementer i den pågældende leveringsperiode.
4.3 Alle betalinger skal være foretaget i danske kroner (DKK) medmindre andet er angivet.

5. ansvarsfraskrivelse

5.1 P. Greens Frugt og Grønt påtager sig intet ansvar for eventuelle skader, tab eller skader påført som følge af brugen af abonnementsløsningen eller leverancerne.
5.2 Du er ansvarlig for at opbevare og håndtere frugt og grønt korrekt for at undgå skade på dine egne ejendele eller sundhedsmæssige problemer.

6. Persondata

6.1 P. Greens Frugt og Grønt vil behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og vores privatlivspolitik.