Privatlivspolitik

Din beskyttelse af personlige oplysninger er vigtig for os. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan P. Greens Frugt og Grønt indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger i forbindelse med vores abonnementsløsning og andre tjenester, der tilbydes på vores hjemmeside. Ved at benytte vores tjenester accepterer du vilkårene i denne privatlivspolitik.

1. Indsamling af personlige oplysninger

1.1 Vi indsamler personlige oplysninger, når du tilmelder dig vores abonnementsløsning eller når du kommunikerer med os via vores hjemmeside eller e-mail.
1.2 De indsamlede personlige oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til, dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

2. Brug af personlige oplysninger

2.1 Vi bruger de indsamlede personlige oplysninger til at administrere dit abonnement, behandle dine ordrer, levere frugt og grønt, kommunikere med dig og give dig den bedst mulige kundeoplevelse.
2.2 Vi kan også bruge dine oplysninger til at sende dig relevante nyhedsbreve, tilbud og markedsføringsmateriale, medmindre du aktivt har fravalgt at modtage sådanne kommunikationer.
2.3 Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter uden dit udtrykkelige samtykke, medmindre det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser over for dig eller i henhold til gældende lov.

3. Databeskyttelse og sikkerhed

3.1 Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, tab, misbrug eller ændringer.
3.2 Vi opbevarer dine personlige oplysninger i en sikker og fortrolig database, og kun autoriserede medarbejdere har adgang til disse oplysninger.
3.3 Vi opfordrer dig til ikke at sende fortrolige oplysninger via e-mail eller andre usikrede kanaler.

4. Opbevaring af personlige oplysninger

4.1 Vi opbevarer dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde formålene, som de blev indsamlet til, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt i henhold til gældende lov.

5. Dine rettigheder

5.1 Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af dine personlige oplysninger, samt til at begrænse eller modsætte dig behandlingen af dine oplysninger.
5.2 Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder eller har spørgsmål